Aandacht! Bestellingen worden pas op 2 Mei verwerkt.

Ormoda Express! Elke bestelling die wij tegen maandag 21 december ontvangen, garanderen wij u een levering voor Kerstmis!

Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger

Authenticiteit Gegarandeerd

Tommy Hilfiger® Multi Dial 'Dean' Heren Horloge 1791276
SKU 1791276

Tommy Hilfiger® Multi Dial 'Dean' Heren Horloge 1791276

Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger

Authenticiteit Gegarandeerd

De tommy hilfiger dean 1791276 voor heren is uitgerust met een quartz uurwerk en een rvs kast. De zwart wijzerplaat is gehuisvest in een zilverkleurig gekleurde kast en een zilverkleurig rvs band. Het horloge wordt geleverd in een originele doos en heeft een garantie van 2 jaar.
Special Price € 119,50
-40% discount Regular Price € 199,00
Availability: Out of stock
SKU 1791276
-40% discount

Bancontact

VISA

MasterCard

Klarna

American Express

Specificaties
SKU 1791276
EAN 7613272215367
Gewicht 142.00 g
Modelnaam Dean
Merk Tommy Hilfiger
Artikelsoort Watch
Geslacht Mannen
Waterbestendigheid Diepte 5 BAR / 5 ATM / 50m / 165ft
Band Kleur Zilver
Bandmateriaal RVS
Breedte van de riem 22mm
Bezel Genre Roestvrij Staal
Kalender Day-Date
Kastkleur Zilverkleurig
Diameter van de kast 46mm
Materiaal van de Kast RVS
Vorm Rond
Dikte kast 10mm
Lug to Lug hoogte 53mm
Kleur van de wijzerplaat Zwart
Glassoort Mineraalglas
Tijdweergave Multi-Wijzerplaat
Bandsluiting Fold over with push button clasp
Horlogestijl Casual
Mechanisme Quartz

Over Tommy Hilfiger Horloges

Tommy Hilfiger, een naam synoniem met moeiteloze stijl en verfijning, biedt een collectie horloges die zich uitstrekt tussen tijdloze klassiekers en moderne, vooruitstrevende designs. Met een voortdurende nadruk op kwaliteit en design, legt Tommy Hilfiger de lat hoog als het gaat om het samenstellen van een reflectieve collectie die een sterke, mannelijke individualiteit uitstraalt. Hun horloges zijn een uiting van een sterk merkerfgoed, gecombineerd met een flair voor contemporaine trends en de Amerikaanse preppy stijl waar het merk zo bekend om staat.

Over Tommy Hilfiger Multi Dial 'Dean' Herenhorloge 1791276

De Tommy Hilfiger Multi Dial 'Dean' Herenhorloge 1791276 is een statement van mannelijke elegantie en efficiënte functionaliteit. Dit horloge, uitgevoerd met een casual draagstijl, is perfect voor elke gelegenheid en biedt een professionele maar vriendelijke uitstraling die elke outfit complementeert. Het horloge heeft een quartz uurwerk bekend om zijn precisie en onderhoudsgemak. De zilverkleurige kast, met een diameter van 46mm en een dikte van 10mm, is vervaardigd uit hoogwaardig roestvrijstaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een moderne uitstraling. Het ronde ontwerp van de kast gecombineerd met de robuuste zwarte wijzerplaat, beschermd door mineraalglas, ademt kracht en verfijning uit. De zilverkleurige roestvrijstalen band van 21cm lang en 22mm breed, sluit naadloos aan bij het design en biedt stevige ondersteuning zonder in te boeten op comfort, dankzij de vouwsluiting met drukknop. Het horloge heeft tevens een dag-datumweergave en is waterbestendig tot 5 bars. De multi-dial display verhoogt de functionaliteit en geeft het horloge een professionele uitstraling. Niet te vergeten, de kast-lug hoogte van 53mm zorgt voor een proportionele en aantrekkelijke pasvorm op de pols.

Koop Tommy Hilfiger Multi Dial 'Dean' Herenhorloge 1791276 bij Ormoda

Bij Ormoda staat uw tevredenheid op de eerste plaats, en daarom benefiteert u van onze premium services met elke aankoop. Profiteer van gratis expressverzending met eersteklas koeriers, zodat uw nieuwe Tommy Hilfiger horloge snel en veilig geleverd wordt. Mocht u van gedachten veranderen, dan kunt u gebruik maken van onze 30-dagen gratis retour service. Bovendien wordt uw horloge geleverd met een garantie van twee jaar voor extra gemoedsrust. Ons team van experts biedt uitmuntende klantenservice, klaar om u te helpen waar nodig. En met onze jarenlange ervaring sinds 1976, kunt u vertrouwen op onze expertise en toewijding aan kwaliteit.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.