Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger

Authenticiteit Gegarandeerd

Tommy Hilfiger® Analoog 'Carter' Heren Horloge 1791913
SKU 1791913

Tommy Hilfiger® Analoog 'Carter' Heren Horloge 1791913

Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger

Authenticiteit Gegarandeerd

De tommy hilfiger carter 1791913 voor heren is uitgerust met een quartz uurwerk en een rvs kast. De zwart wijzerplaat is gehuisvest in een zwart gekleurde kast en een zwart rvs band. Het horloge wordt geleverd in een originele doos en heeft een garantie van 2 jaar.
Special Price € 94,50
-44% discount Regular Price € 169,00
Availability: Out of stock
SKU 1791913
-44% discount

Bancontact

VISA

MasterCard

Klarna

American Express

Specificaties
SKU 1791913
EAN 7613272443258
Gewicht 96.00 g
Modelnaam Carter
Merk Tommy Hilfiger
Artikelsoort Watch
Geslacht Mannen
Waterbestendigheid Diepte 5 BAR / 5 ATM / 50m / 165ft
Functies Met lichtgevende wijzers, Luminous Numerals
Band Kleur Zwart
Bandmateriaal RVS
Breedte van de riem 20mm
Bezel Functie Kastring met cijfers
Bezel Genre Roestvrij Staal
Kalender Datum
Kastkleur Zwart
Diameter van de kast 42mm
Materiaal van de Kast RVS
Vorm Rond
Dikte kast 10mm
Lug to Lug hoogte 48mm
Kleur van de wijzerplaat Zwart
Glassoort Mineraalglas
Tijdweergave Analoog
Bandsluiting Fold over clasp
Horlogestijl Casual
Mechanisme Quartz

Over Tommy Hilfiger Horloges

Tommy Hilfiger is een icoon in de modewereld, bekend om zijn preppy stijl die de Amerikaanse gewortelde uitstraling met een twist vertegenwoordigt. Dit merk, opgericht in 1985, heeft zich gevestigd als een toonaangevend ontwerplabel dat bekend staat om hoogwaardige mode met een scherp gevoel voor moderniteit. Met een collectie die zich uitstrekt van casual wear tot luxe accessoires, belichaamt Tommy Hilfiger de vrijheid van expressie en het streven naar kwaliteit. Het befaamde label is niet alleen een naam, maar een belofte van betrouwbaarheid en goede smaak.

Over Tommy Hilfiger® Analoge 'Carter' Herenhorloge 1791913

De Tommy Hilfiger® Analoge 'Carter' Herenhorloge 1791913 is het toonbeeld van modern design gecombineerd met functionele elegantie, perfect voor de man die zowel professionaliteit als een vriendelijke uitstraling belangrijk vindt. Het horloge pronkt met een casual stijl die moeiteloos samengaat met uw dagelijkse garderobe. Met een beweging aangedreven door kwarts, garandeert dit uurwerk u van nauwkeurige tijdmeting te allen tijde. De stevige roestvrijstalen kast, voorzien van een zwarte kleur, meet een gedistingeerde 42mm in diameter en een comfortabele dikte van 10mm. Het ronde profiel accentueert een bezel met nummerweergave die functionaliteit verbindt met stijl. De wijzerplaat, eveneens zwart, beschikt over een minimalistisch ontwerp en is beschermd door robuust mineraalglas. De roestvrijstalen band in bijpassend zwart voegt een naadloze esthetiek toe, met een lengte van 21cm en een breedte van 20mm die een goede pasvorm voor de meeste polsmaten biedt. De vouwsluiting zorgt voor extra veiligheid. De kalenderfunctie houdt u up-to-date, terwijl de waterbestendigheid van 5 bars u de vrijheid geeft om zorgeloos te zijn rond water. Dit analoog horloge is niet alleen een tijdmeter, maar ook een statement van smaak en persoonlijke stijl.

Koop Tommy Hilfiger® Analoge 'Carter' Herenhorloge 1791913 bij Ormoda

Met elke aankoop bij Ormoda geniet u van een aantal exclusieve voordelen. Gratis expresse-verzending met premium koeriersdiensten zorgt ervoor dat uw nieuwe Tommy Hilfiger 'Carter' horloge snel en veilig aankomt. Bent u niet helemaal tevreden? Geen probleem, met onze 30-dagen gratis retourbeleid kunt u met een gerust hart bestellen. Bovendien ontvangt u bij aankoop een tweejarige garantie voor uw gemoedsrust. Onze expert klantenservice staat altijd klaar om u te assisteren met een rijke ervaring die teruggaat tot 1976. Bij Ormoda kopen betekent kiezen voor een ervaring die even luxe en gedetailleerd is als de producten die wij bieden.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.