Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia® Dames Zilver 925 925 Armband (sieraad) - Rosékleurig ZA-7212
SKU ZA-7212

Orphelia® Dames Zilver 925 925 Armband (sieraad) - Rosékleurig ZA-7212

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

€ 249,00
Availability: Op Voorraad
SKU ZA-7212
Snel Afrekenen
 

Bancontact

VISA

MasterCard

Klarna

American Express

Levering dinsdag, 23 apr,

bestel binnen

Specificaties
SKU ZA-7212
EAN 5415190069754
Gewicht 11.43 g
Merk Orphelia
Geslacht Vrouwen
Edelsteenkleur Wit
Artikelsoort Armband
Lengte 17.5cm
Metaal kleur Rosékleurig
Metaalsoort Zilver 925
Breedte 1cm

Over Orphelia Armbanden

Orphelia staat bekend om haar finesse en oog voor detail, elementen die elk sieraad uit hun huis typeren. Met een toewijding voor kwaliteit en een passie voor design, heeft Orphelia zich gepositioneerd als een van de meest gewaardeerde merken in de sieradenindustrie. Vrouwen over de hele wereld kiezen voor Orphelia omdat het merk hen in staat stelt om hun persoonlijkheid en stijl uit te drukken door middel van luxueuze, maar toegankelijke, sieraden. Elke collectie is het resultaat van een ongeëvenaarde vakmanschap en een belichaming van vrouwelijke elegantie.

Over Orphelia Dames Sterling Zilveren Armband - Rose ZA-7212

Orphelia, een merk dat ruimte creëert voor vrouwelijke elegantie en vakmanschap, verstaat de kunst van het sieren met verfijnde elegantie. Hun collectie van sieraden spreekt tot de verbeelding en verleent iedere drager een gevoel van luxe die elke outfit naar een hoger niveau tilt. De Orphelia Dames Sterling Zilveren Armband - Rose ZA-7212 is een toonbeeld van deze elegantie, zorgvuldig voor u geselecteerd voor haar verfijnende charisma. Als parel in de collectie schittert deze armband met de allermooiste zirkonium edelstenen, subtiel geplaatst op een delicaat ontwerp van 17,5cm lang en een breedte van 1cm, die samensmelten tot een prachtig sieraad. De vouwsluiting zorgt voor een onopvallende doch stevige verbinding die zowel comfort als veiligheid biedt. Uitgevoerd in het meest verleidelijke rosé, is deze 925 sterling zilveren armband een hommage aan de gracieuze vrouw die geen genoegen neemt met minder dan perfectie en kwaliteit. Ormoda garandeert een exclusieve shopping ervaring met voordelen die uw investering in tijdloze schoonheid ondersteunen. Gratis expresverzending met premium koeriers en een 30-dagen gratis retourbeleid geven u de vrijheid en flexibiliteit die u wenst. Met twee jaar garantie en deskundige klantensupport staan wij altijd voor u klaar. U bouwt voort op onze ervaring sinds 1976, een vertrouwen dat wij koesteren en waarop u kunt vertrouwen bij elke aankoop.

Koop Orphelia Dames Sterling Zilveren Armband - Rose ZA-7212 bij Ormoda

Bij Ormoda gaan we verder dan het aanbieden van stijlvolle sieraden; we bieden een service die net zo exclusief is als de producten die we verkopen. Onze klanten genieten van gratis expresverzending, zonder extra kosten, zodat uw nieuwe aanwinst zo snel mogelijk en in perfecte staat bij u thuis arriveert. Mocht u toch niet helemaal tevreden zijn, dan kunt u gebruik maken van ons 30-dagen gratis retourbeleid. Wij bieden tevens een tweejarige garantie op al onze producten. Onze klantenservice experts staan altijd klaar om u te helpen met uw vragen of zorgen. Ervaar de kwaliteit en service van Ormoda, een familiebedrijf dat sinds 1976 vertrouwd is door sieradenliefhebbers.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Orphelia® Dames Zilver 925 925 Armband (sieraad) - Rosékleurig ZA-7212
Orphelia® Dames Zilver 925 925 Armband (sieraad) - Rosékleurig ZA-7212