Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia® 'Oceane' Dames Zilver 925 925 Oorhangers - Zilverkleurig ZO-7090
SKU ZO-7090

Orphelia® 'Oceane' Dames Zilver 925 925 Oorhangers - Zilverkleurig ZO-7090

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

€ 95,00
Availability: Op Voorraad
SKU ZO-7090
Snel Afrekenen
 

Bancontact

VISA

MasterCard

Klarna

American Express

Levering woensdag, 24 apr,

bestel binnen

Beschikbaar in 6 varianten
Specificaties
SKU ZO-7090
EAN 5415190038491
Gewicht 3.80 g
Modelnaam Oceane
Merk Orphelia
Geslacht Vrouwen
Sluiting Haak
Edelsteenkleur Blauw
Artikelsoort Oorhangers
Lengte 2.5cm
Metaal kleur Zilver
Metaalsoort Zilver 925
Breedte 1.6cm

Over Orphelia Oorbellen

Sinds haar oprichting heeft het merk Orphelia zich toegewijd aan het creëren van exquise en elegante sieraden die de vrouwelijkheid vieren. Elke collectie vertelt een uniek verhaal en is samengesteld met een ongekende aandacht voor detail en vakmanschap. Orphelia is synoniem met kwaliteit en vernieuwing, en haar sieraden zijn een testament van de belofte om elk stuk te maken met het oog op tijdloze schoonheid en duurzame elegantie. Als een label dat de kracht en gratie van de vrouw belichaamt, blijft Orphelia toewijding tonen om stukken te ontwerpen die zelfvertrouwen en individualiteit benadrukken. Hun toewijding aan vakmanschap en esthetiek is ongeëvenaard, waardoor Orphelia staat als een toonaangevend merk in de wereld van fijne sieraden.

Over Orphelia 'Oceane' Dames Sterling Zilveren Oorhangers - Zilver ZO-7090

Orphelia straalt een verfijning uit die zijn weerga niet kent, een merk dat zich heeft toegelegd op het creëren van sieraden die zowel tijdloos als eigentijds zijn. De Orphelia 'Oceane' dames oorhangers in sterling zilver - Zilver ZO-7090 zijn een perfecte belichaming van de merkfilosofie, geïnspireerd door de schoonheid van de oceaan. Deze oorbellen zijn een waar kunstwerk, die met hun betoverende blauwe topaas een betoverende uitstraling geven. Iedere oorhanger is zorgvuldig ontworpen met een lengte van 2,5 cm en een breedte van 1,6 cm, perfect om het gelaat subtiel te accentueren. Het verzilverde metaal, bestaande uit hoogwaardig 925 sterling zilver, biedt een briljante glans die bij elk lichtinval sprankelt. De haaksluiting zorgt voor een gemakkelijke manier om deze schatten te dragen, terwijl de hoogwaardige topaas een vleugje kleur toevoegt aan elke outfit.

Koop Orphelia 'Oceane' Dames Sterling Zilveren Oorhangers - Zilver ZO-7090 bij Ormoda

Bij Ormoda geloven we dat uw winkelervaring net zo luxe moet zijn als de producten die we aanbieden. Daarom zijn er voordelen zoals gratis expresverzending met premium koeriers. Ook omarmen we het belang van gemoedsrust bij het online winkelen, en daarom bieden we een 30-dagen gratis retourbeleid, zodat u met vertrouwen kunt shoppen. Bovendien verstrekken we een tweejarige garantie op alle producten en staan onze deskundige klantenondersteuning team klaar om u bij elke stap te begeleiden. Ormoda is trots op een rijke geschiedenis sinds 1976, waarbij ervaring en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Orphelia® 'Oceane' Dames Zilver 925 925 Oorhangers - Zilverkleurig ZO-7090
Orphelia® 'Oceane' Dames Zilver 925 925 Oorhangers - Zilverkleurig ZO-7090