Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia® 'Nixie' Dames Zilver 925 925 Collier - Zilver/Rosé ZK-7377
SKU ZK-7377

Orphelia® 'Nixie' Dames Zilver 925 925 Collier - Zilver/Rosé ZK-7377

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia silver 925 rhodium plated or with gold
€ 38,00
Availability: Op Voorraad
SKU ZK-7377
Snel Afrekenen
 

Bancontact

VISA

MasterCard

Klarna

American Express

Levering woensdag, 24 apr,

bestel binnen

Beschikbaar in 4 varianten
Specificaties
SKU ZK-7377
EAN 5415190105254
Gewicht 3.40 g
Modelnaam Nixie
Merk Orphelia
Geslacht Vrouwen
Gem Type Zirkonia
Kettingsoort Rolo
Edelsteenkleur Wit
Hoogte 2cm
Artikelsoort Collier
Lengte 44cm
Metaal kleur Zilver/roségoud
Metaalsoort Zilver 925
Breedte 0.8cm

Over Orphelia Kettingen

Orphelia staat bekend om haar delicate en elegante sieraden die ontworpen zijn met de moderne vrouw in gedachten. Elk stuk weerspiegelt een toewijding aan vakmanschap en aandacht voor detail, resulterend in sieraden die zonder moeite klasse en stijl uitdrukken. Opgericht met de intentie om tijdloze items te creëren die zowel opmerkelijk als betaalbaar zijn, gebruikt Orphelia premium materialen om duurzaamheid en een luxe uitstraling te garanderen. De Nixie ketting, een perfect voorbeeld van hun finesse, toont de balans tussen moderne invloeden en klassieke schoonheid. De Orphelia Nixie is meer dan gewoon een stuk sieraden, het is een statement van verfijning en zelfexpressie die bedoeld is om gedragen te worden met trots.

Over Orphelia® 'Nixie' Dames Sterling Zilveren Ketting met Hanger - Zilver/Rose ZK-7377

Orphelia, een merk dat vrouwelijkheid en gratie uitstraalt, biedt een geraffineerde touch in elk sieraad dat het creëert. De Nixie ketting met hanger toont de balans tussen tijdloze klasse en hedendaagse designelementen, waarbij de ketting zich moeiteloos aanpast aan de persoonlijkheid van de draagster. Met een lengte van 44 cm valt de ketting sierlijk rond de hals, terwijl de hanger met zijn hoogte van 2 cm en breedte van 0,8 cm een delicaat middelpunt vormt. De ketting is uitgevoerd in een rolo schakeltype, wat bijdraagt aan de veerkracht en duurzaamheid van dit stuk. Het is een ketting ontworpen voor vrouwen die waarde hechten aan elegantie en verfijning in hun stijl. De 925 Sterling Zilver met zilver/roze afwerking zorgt voor een zachte gloed die perfect harmoniseert met verschillende huidtinten, terwijl de zirconium edelstenen met hun witte kleur zorgen voor een subtiele schittering. De kreeftsluiting van de ketting biedt zowel veiligheid als gebruiksgemak, zodat de ketting schoonheid en functionaliteit in één belichaamt.

Koop Orphelia® 'Nixie' Dames Sterling Zilveren Ketting met Hanger - Zilver/Rose ZK-7377 bij Ormoda

Als onderdeel van uw Ormoda ervaring, geniet u van gratis express verzending met premium koeriers. Mocht uw sieraad toch niet helemaal naar wens zijn, dan kunt u gebruik maken van onze 30 dagen gratis retour service. Met de verzekering van een tweejarige garantie op uw Orphelia Nixie ketting, kunt u met een gerust hart tot aankoop overgaan. Verder staat ons deskundig klantensupport team altijd gereed om al uw vragen te beantwoorden en u bij te staan met advies. Sinds 1976 bieden we ervaring en betrouwbaarheid die synoniem staan voor onze naam.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Orphelia® 'Nixie' Dames Zilver 925 925 Collier - Zilver/Rosé ZK-7377
Orphelia® 'Nixie' Dames Zilver 925 925 Collier - Zilver/Rosé ZK-7377