Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia® 'Hilma' Dames Zilver 925 925 Oorhangers - Zilverkleurig ZO-7208
SKU ZO-7208

Orphelia® 'Hilma' Dames Zilver 925 925 Oorhangers - Zilverkleurig ZO-7208

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

€ 89,00
Availability: Op Voorraad
SKU ZO-7208
Snel Afrekenen
 

Bancontact

VISA

MasterCard

Klarna

American Express

Levering woensdag, 24 apr,

bestel binnen

Beschikbaar in 2 varianten
Specificaties
SKU ZO-7208
EAN 5415190069556
Gewicht 9.50 g
Modelnaam Hilma
Merk Orphelia
Gem Type Glas
Geslacht Vrouwen
Sluiting Leverback
Hoogte 3.8cm
Edelsteenkleur Blauw
Edelsteensoort Zirconium
Artikelsoort Oorhangers
Lengte 3.8cm
Metaal kleur Zilver
Metaalsoort Zilver 925
Breedte 1.7cm

Over Orphelia Oorbellen

Orphelia is een merk dat zich richt op de creatie van prachtige juwelen die als een lofzang zijn op de vrouwelijke allure. Al decennialang inspireert dit erkende huis van modebewuste versieringen vrouwen over de hele wereld met zijn verfijningskunst en esthetische elegantie. De collecties zijn een verwelkoming van moderne trends en klassieke vormgeving – een samensmelting die de essentie en de ziel van de Orphelia vrouw weerspiegelt. Met oog voor detail, gebruik van hoogwaardige materialen en een onwankelbare toewijding aan kwaliteit, is een sieraad van Orphelia meer dan een accessoire, het is een persoonlijke uiting, een erfenis, een stukje kunst dat verhalen vertelt en herinneringen vasthoudt.

Over Orphelia 'Hilma' Zilveren Drop Oorbellen voor Dames - Zilver ZO-7208

Orphelia, een merk dat synoniem staat voor verfijning en elegantie, spreekt tot de hedendaagse vrouw met een voorliefde voor luxe en vakmanschap. Ontwerpen die zowel tijdloos als modern zijn, omarmen individualiteit en vieren vrouwelijkheid. Orphelia's collectie oorbellen is daar geen uitzondering op. De Orphelia 'Hilma' Zilveren Drop Oorbellen voor Dames - Zilver ZO-7208 zijn een toonbeeld van Orphelia's kwaliteit en stijl. Met zorgvuldig ingezette zirkonium en glaskristallen die schitteren als sterren aan de hemel, biedt elk paar een betoverende aanblik. Deze oorbellen, vervaardigd uit 925 sterling zilver, kenmerken zich door een lengte en hoogte van 3.8 cm en een breedte van 1.7 cm. De lever-back sluiting zorgt voor comfort en zekerheid, terwijl de subtiele blauwe accenten een serene en uitnodigende sfeer uitstralen. Dit verfijnde sieraad is een veelzijdige toevoeging aan zowel formele als casual outfit en belichaamt de deskundigheid en het vakmanschap van Orphelia. Elke gelegenheid wordt bijzonder met deze Hilma oorbellen als finishing touch. Bij Ormoda zetten we ons in voor een uitmuntende winkelervaring. Ontvang deze prachtige oorbellen met gratis express verzending dankzij onze eersteklas koeriers. Change van gedachten? Geen probleem, wij bieden 30 dagen gratis retour. Daarnaast ontvangt u een garantie van twee jaar op elke aankoop, plus deskundige klantondersteuning. Ormoda's belofte is niet minder dan uw volledige tevredenheid, gesteund door ervaring sinds 1976.

Koop Orphelia 'Hilma' Zilveren Drop Oorbellen voor Dames - Zilver ZO-7208 bij Ormoda

Bij Ormoda weten we hoe belangrijk het is om een goede eerste indruk te maken, en dat geldt ook voor online shoppen. Daarom bieden we premiumdiensten aan die uw aankoopervaring naar een hoger niveau tillen. Gratis express verzending is bij ons standaard, verzorgd door ervaren koeriers die uw nieuwe sieraden snel en veilig afleveren. Besluit u binnen 30 dagen dat u liever iets anders wilt? Retourneren kost u niets. En omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit van onze producten, bieden we twee jaar garantie om uw vertrouwen te waarborgen. Onze klantenserviceexperts staan altijd klaar om u persoonlijk te assisteren om ervoor te zorgen dat uw ervaring met Ormoda niets minder dan uitmuntend is. We zijn niet nieuw in deze wereld; sinds 1976 bouwen we aan vertrouwen en klanttevredenheid. Kies voor Ormoda, waar ervaring en kwaliteit hand in hand gaan.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Orphelia® 'Hilma' Dames Zilver 925 925 Oorhangers - Zilverkleurig ZO-7208
Orphelia® 'Hilma' Dames Zilver 925 925 Oorhangers - Zilverkleurig ZO-7208