Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia® 'Gigi' Dames Zilver 925 925 Oorhangers - Rosékleurig ZO-7438
SKU ZO-7438

Orphelia® 'Gigi' Dames Zilver 925 925 Oorhangers - Rosékleurig ZO-7438

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

A perfectly finished gem and looked after in every detail
€ 69,00
Availability: Op Voorraad
SKU ZO-7438
Snel Afrekenen
 

Bancontact

VISA

MasterCard

Klarna

American Express

Levering dinsdag, 23 apr,

bestel binnen

Beschikbaar in 4 varianten
Specificaties
SKU ZO-7438
EAN 5415190107036
Gewicht 2.50 g
Modelnaam Gigi
Merk Orphelia
Gem Type Zirkonia
Geslacht Vrouwen
Sluiting Vlindersluiting
Edelsteenkleur Wit
Artikelsoort Oorhangers
Lengte 2.5cm
Metaal kleur Rosékleurig
Metaalsoort Zilver 925
Breedte 0.6cm

Over Orphelia Oorbellen

Orphelia is een merk dat al jaren synoniem staat voor finesse in sieraden en horloges. Ze combineren ambachtelijke vaardigheid met hedendaagse ontwerpen en leveren daarmee keer op keer stukken die zowel tijdloos als trendy zijn. De collecties van Orphelia worden gekenmerkt door hun ingetogen schoonheid, met gebruik van hoogwaardige materialen die de drager van hun sieraden het gevoel van luxe en verfijning geven. Orphelia begrijpt de unieke wijze waarop een sieraad de persoonlijke stijl van een vrouw kan weerspiegelen en spelen daarop in met hun gevarieerde en boeiende collecties. Elk sieraad vertelt zijn eigen verhaal en is een uitdrukking van individuele schoonheid en klasse.

Over Orphelia 'Gigi' Dames Sterling Zilveren Drop Oorbellen - Rose ZO-7438

Orphelia staat als merk bekend om haar betoverende sieraden die vrouwelijkheid en elegantie uitstralen. De kracht van Orphelia ligt in het vermogen om tijdloze ontwerpen te creëren die zowel modern als klassiek zijn, perfect voor elke gelegenheid. Elke collectie van Orphelia is een uitnodiging om jezelf te verwennen met een vleugje luxe. De toewijding aan kwaliteit en oog voor detail zorgen ervoor dat elk stuk een blijvende aanvulling op uw persoonlijke collectie wordt. Ontdek de elegante uitstraling van de Orphelia 'Gigi' Dames Sterling Zilveren Drop Oorbellen - Rose ZO-7438, waar vakmanschap en stijl samenkomen in een harmonieus ontwerp. Deze verfijnde oorbellen, zullen ongetwijfeld de aandacht trekken met hun delicate zirconiumstenen die een schittering van wit licht uitstralen. De subtiele roze tint van het 925 sterling zilver voegt een warme en romantische gloed toe, terwijl de butterfly-achtersluitingen zorgen voor een betrouwbare en comfortabele pasvorm. Met een breedte van 0,6 cm en een lengte van 2,5 cm zijn deze oorbellen perfect geproportioneerd voor een elegante uitstraling die nooit overdreven is. Of u nu een speciale gelegenheid heeft of uw dagelijkse outfit wilt verfijnen, de 'Gigi' oorbellen zijn een sieraad dat u met trots zult dragen. Bij Ormoda gaan we verder dan alleen het aanbieden van prachtige sieraden. Onze klanten genieten van gratis express verzending met premium koeriers, zodat uw nieuwe juweeltjes snel en veilig bij u zijn. Mocht u toch van gedachten veranderen, dan kunt u gemakkelijk gebruik maken van onze 30 dagen gratis retourbeleid. Wij staan achter de kwaliteit van onze producten met een tweejarige garantie en ons deskundige klantenserviceteam staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Met onze ervaring sinds 1976 kunt u vertrouwen op onze reputatie van betrouwbaarheid en zorg voor onze klanten. Deze Ormoda voordelen zijn onze belofte van uitmuntendheid aan u.

Koop Orphelia 'Gigi' Dames Sterling Zilveren Drop Oorbellen - Rose ZO-7438 bij Ormoda

Kiezen voor Ormoda betekent kiezen voor een service die even uitzonderlijk is als onze sieraden. Wij bieden gratis express verzending voor al onze kostbare waren, verzekerd door premium koeriers om uw bestelling snel en veilig bij u te laten bezorgen. Met het vertrouwen in onze producten kunnen onze klanten profiteren van onze 30 dagen gratis retourbeleid. Daarnaast bieden we u een tweejarige garantie op alle aankopen, wat uw investering in onze sieraden veiligstelt. Onze deskundige klantenservice staat altijd klaar om u te helpen en advies te geven, gebaseerd op onze jarenlange ervaring sinds 1976. Wij zijn trots op ons erfgoed en zetten onze traditie van uitstekende klantenzorg voort.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Orphelia® 'Gigi' Dames Zilver 925 925 Oorhangers - Rosékleurig ZO-7438
Orphelia® 'Gigi' Dames Zilver 925 925 Oorhangers - Rosékleurig ZO-7438