Aandacht! Bestellingen worden pas op 2 Mei verwerkt.

Ormoda Express! Elke bestelling die wij tegen maandag 21 december ontvangen, garanderen wij u een levering voor Kerstmis!

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia® 'Flavie' Dames Zilver 925 925 Oorhangers - Zilverkleurig ZO-7502
SKU ZO-7502

Orphelia® 'Flavie' Dames Zilver 925 925 Oorhangers - Zilverkleurig ZO-7502

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

€ 55,00
Availability: Op Voorraad
SKU ZO-7502
Snel Afrekenen
 

Bancontact

VISA

MasterCard

Klarna

American Express

Levering maandag, 06 mei,

bestel binnen

Beschikbaar in 8 varianten
Specificaties
SKU ZO-7502
EAN 5415190120868
Gewicht 3.00 g
Modelnaam Flavie
Merk Orphelia
Geslacht Vrouwen
Sluiting Haak
Hoogte 3cm
Artikelsoort Oorhangers
Lengte 3cm
Metaal kleur Zilver
Metaalsoort Zilver
Breedte 1.7cm

Over Orphelia Oorbellen

Orphelia is een merk dat synoniem staat voor vrouwelijke elegantie en vakmanschap. Al jarenlang verrijkt Orphelia de wereld van sieraden met haar verfijnde ontwerpen en aandacht voor detail. Geïnspireerd door de schoonheid van eenvoud en de hedendaagse vrouw, biedt Orphelia een scala aan sieraden die zowel tijdloos als modern zijn. Elk stuk weerspiegelt de toewijding van het merk om hoogwaardige materialen te gebruiken en een ongeëvenaarde finesse in de afwerking. Orphelia sieraden zijn meer dan accessoires; ze zijn een belichaming van persoonlijke expressie en de kunst van het vrouw-zijn.

Over Orphelia 'Flavie' Dames Sterling Zilveren Drop Oorbellen - Zilver ZO-7502

Ontdek de onweerstaanbare charme van de Orphelia 'Flavie' Dames Sterling Zilveren Drop Oorbellen - Zilver. Deze elegante oorbellen uit de Orphelia collectie zijn een toonbeeld van verfijnde glamour en versterken de natuurlijke schoonheid van elke vrouw. Met een lengte van 3cm en een breedte van 1,7cm voegen deze juweeltjes een subtiele, doch opvallende uitstraling toe aan je ensemble. Vervaardigd uit hoogwaardig 925 sterling zilver, belichamen ze duurzaamheid en stijl. De verzilverde metaalkleur verlicht je gezicht en geeft een frisse uitstraling aan zowel dagelijkse als avondkledij. Het haakje van de oorbel zorgt voor een comfortabele pasvorm, terwijl het simplistische maar elegante ontwerp moeiteloos iedere outfit complementeert. Met de 'Flavie' oorbellen, ervaar je luxe die elke dag gedragen kan worden, en ze zijn een symbolisch geschenk van tijdloze liefde.

Koop Orphelia 'Flavie' Dames Sterling Zilveren Drop Oorbellen - Zilver ZO-7502 bij Ormoda

Bij Ormoda staat de klant centraal en we zetten ons in om een uitmuntende winkelervaring te bieden. Ontvang uw Orphelia 'Flavie' oorbellen razendsnel thuis dankzij onze gratis express verzending met premium koeriers. Mocht uw keuze toch niet geheel bevallen, dan kunt u rustig ademhalen met onze 30-dagen gratis retourbeleid. Bovendien bieden we een geruststellende twee jaar garantie op alle producten. U kunt te allen tijde rekenen op ons team van experts voor excellente klantondersteuning. Sinds 1976 zijn wij toonaangevend op het gebied van sieraden en horloges, wat blijk geeft van onze ongeëvenaarde ervaring en toewijding aan kwaliteit.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Orphelia® 'Flavie' Dames Zilver 925 925 Oorhangers - Zilverkleurig ZO-7502
Orphelia® 'Flavie' Dames Zilver 925 925 Oorhangers - Zilverkleurig ZO-7502