Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia® 'Euphoria' Dames Zilver 925 925 Oorknoppen - Zilverkleurig ZO-7522
SKU ZO-7522

Orphelia® 'Euphoria' Dames Zilver 925 925 Oorknoppen - Zilverkleurig ZO-7522

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

€ 59,00
Availability: Op Voorraad
SKU ZO-7522
Snel Afrekenen
 

Bancontact

VISA

MasterCard

Klarna

American Express

Levering dinsdag, 23 apr,

bestel binnen

Beschikbaar in 8 varianten
Specificaties
SKU ZO-7522
EAN 5415190139754
Gewicht 1.20 g
Modelnaam Euphoria
Merk Orphelia
Gem Type Zirkonia
Geslacht Vrouwen
Sluiting Vlindersluiting
Diameter 1.2cm
Edelsteenkleur Wit
Edelsteen hoeveelheid 14
Artikelsoort Oorknoppen
Lengte 1.2cm
Metaal kleur Zilver
Metaalsoort Zilver 925
Breedte 1.2cm

Over Orphelia Oorbellen

Orphelia is een merk dat zich onderscheidt door de creatie van verfijnde en hoogwaardige sieraden die speciaal zijn ontworpen om de vrouwelijke essentie te benadrukken. Hun toewijding aan elegantie en kwaliteit heeft ze tot een gerespecteerde naam in de sieradenindustrie gemaakt. Met een diepgewortelde passie voor vakmanschap en het gebruik van enkel de beste materialen, schept Orphelia collecties die generaties lang mee kunnen gaan. Elke creatie is een weerspiegeling van de vrouw die ze draagt; sterk, charmant en onvergetelijk. Bezitters van Orphelia sieraden weten dat zij niet enkel een accessoire dragen, maar een stuk geschiedenis dat verrijkt is met zorgvuldige aandacht voor detail en design.

Over Orphelia® 'Euphoria' Dames Oorstekers in Sterling Zilver - Zilver ZO-7522

Orphelia staat bekend om zijn uitzonderlijke vakmanschap en tijdloze ontwerpen. Dit vooraanstaande merk, dat al jarenlang vrouwen voorziet van prachtige sieraden, straalt elegantie en verfijning uit met elke collectie. Of u nu de show wilt stelen bij een speciale gelegenheid of uw dagelijkse look wilt verfraaien, Orphelia biedt vrouwen de perfecte finishing touch. Hun collecties zijn een toonbeeld van delicate designs en duurzaamheid, waardoor ze een geliefde keuze zijn voor velen. De 'Euphoria' damesoorbellen van Orphelia zijn de belichaming van vrouwelijke charme en professionaliteit. Deze prachtige oorstekers, perfect passend bij de doelgroep vrouwelijke liefhebbers van verfijnde sieraden, bieden een subtiele, maar uitnodigende schittering die elke blik vangt. Elk paar is vakkundig vervaardigd uit 925 sterling zilver en beschikt over 14 ronde, witte zirkonium edelstenen die zorgvuldig zijn geselecteerd op kwaliteit en glans. Met een diameter van 1,2cm zijn de Orphelia 'Euphoria' oorstekers net zo veelzijdig als ze charmant zijn, perfect voor zowel een professionele omgeving als een avondje uit. De zilveren metalen kleur geeft elke drager een vleugje klasse, terwijl het vlindersluiting zorgt voor comfort en veiligheid in het dragen. Ormoda is trots op het aanbieden van extra privileges die uw winkelervaring nog onvergetelijker maken. Klanten waarderen de gratis express-verzending, die zorgt dat uw nieuwe Orphelia sieraden met premium koeriersdiensten bij u aankomen. Bovendien biedt Ormoda een zorgeloze 30 dagen retourbeleid en een tweejarige garantie op uw aankoop. Maar de voordelen eindigen hier niet: onze deskundige klantenservice staat altijd klaar om u te ondersteunen met ervaring die teruggaat tot 1976. Dit alles maakt de keuze voor Orphelia bij Ormoda een nog kostbaarder besluit.

Koop Orphelia® 'Euphoria' Dames Oorstekers in Sterling Zilver - Zilver ZO-7522 bij Ormoda

Bij Ormoda ben u verzekerd van een shopervaring die net zo luxe is als de sieraden die we aanbieden. Van het moment dat u de pagina met de prachtige Orphelia 'Euphoria' oorbellen opent tot het uitpakmoment, zult u onze premium service ervaren. Onze gratis express-verzending zorgt voor snelle en veilige levering van uw aankopen. Onze 30-daagse gratis retourperiode en tweejarige garantie bieden u gemoedsrust van begin tot eind. Achter elk sieraad staat een toegewijd team met expertise vanaf 1976, gereed om uitstekende klantensupport te bieden en te zorgen dat uw ervaring bij Ormoda onvergetelijk is.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Orphelia® 'Euphoria' Dames Zilver 925 925 Oorknoppen - Zilverkleurig ZO-7522
Orphelia® 'Euphoria' Dames Zilver 925 925 Oorknoppen - Zilverkleurig ZO-7522