Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia® 'Cora' Dames Zilver 925 925 Oorknoppen - Zilverkleurig ZO-7087
SKU ZO-7087

Orphelia® 'Cora' Dames Zilver 925 925 Oorknoppen - Zilverkleurig ZO-7087

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

€ 69,00
Availability: Op Voorraad
SKU ZO-7087
Snel Afrekenen
 

Bancontact

VISA

MasterCard

Klarna

American Express

Levering woensdag, 24 apr,

bestel binnen

Specificaties
SKU ZO-7087
EAN 5415190038446
Gewicht 3.60 g
Modelnaam Cora
Merk Orphelia
Geslacht Vrouwen
Sluiting Vlindersluiting
Diameter 1cm
Edelsteenkleur Wit
Artikelsoort Oorknoppen
Lengte 1cm
Metaal kleur Zilver
Metaalsoort Zilver 925
Breedte 1.2cm

Over Orphelia Oorbellen

Orphelia, met haar wortels diep verankerd in de wereld van elegantie en verfijning, is geen onbekende in de juwelenindustrie. Deze merknaam weerspiegelt een belofte van kwaliteit en vakmanschap, verpakt in ontwerpen die de essentie van vrouwelijkheid vangen. Ieder Orphelia-sieraad is een kleine belichaming van schoonheid, verleidelijk in haar eenvoud en krachtig in haar uitdrukking. Voor de vrouw die beseft dat ware luxe niet luidruchtig hoeft te zijn, biedt Orphelia een stille uitstraling van zelfvertrouwen en klasse. Zij, die zich tooit met een stuk van deze collectie, bevestigt haar liefde voor tijdloze elegantie en de kunst van het leven. Orphelia verenigt moeiteloos de rijke tradities van juwelierskunst met hedendaagse inzichten en technieken, om sieraden te creëren die generaties lang meegaan.

Over Orphelia® 'Cora' Dames Sterling Zilveren Stud Oorbellen - Zilver ZO-7087

Stap binnen in de wereld van verfijning met de Orphelia 'Cora' Dames Sterling Zilveren Stud Oorbellen - een toonbeeld van fijnzinnigheid en prestige. Speciaal ontworpen voor de vrouw die een voorliefde heeft voor het subtiele, vieren deze oorbellen de kunst van minder is meer. Zorgvuldig vervaardigd uit 925 Sterling Zilver, symboliseren deze oorsieraden zowel duurzaamheid als verfijning. Een diameter van 1 cm maakt deze stukken tot een perfect evenwicht tussen opvallend en ingetogen. De oorbellen worden gesierd door stralend witte zirkonium edelstenen, die een spel van licht en schaduw creëren met elke beweging van het hoofd. Met een breedte van 1,2 cm en een lengte van 1 cm, bieden de 'Cora' oorknopjes een aangenaam draagcomfort gedurende de hele dag. De achterkant van het juweel, voorzien van een vlindersluiting, zorgt voor een veilige en gemakkelijke bevestiging. Dit maakt de 'Cora' stud oorbellen een feilloze keuze voor dagelijks gebruik evenals voor speciale gelegenheden. Het vrijgevige gebruik van zilver geeft deze oorbellen een heldere uitstraling die prachtig contrasteert tegen alle huidtinten, en de verfijnde glans draagt bij aan het oogstrelende effect dat het paar biedt. Bovendien zijn deze stud oorbellen het toonbeeld van Orphelia's toewijding aan kwaliteit, waarbij ieder stuk nauwgezet is geïnspecteerd om te voldoen aan de hoogste standaarden.

Koop Orphelia® 'Cora' Dames Sterling Zilveren Stud Oorbellen - Zilver ZO-7087 bij Ormoda

Als trotse drager van Orphelia 'Cora' oorbellen, kunt u niet alleen genieten van de tekenen van distinctie maar ook van een reeks exclusieve voordelen die Ormoda te bieden heeft. Met onze gratis expresverzending door eersteklas koeriers, komen uw nieuwe sieraden snel en veilig bij u thuis aan. Bovendien bieden wij een 30 dagen retourbeleid zonder kosten als uw aankoop niet geheel naar wens is. Vertrouwen in uw aankoop wordt verder versterkt door onze tweejarige garantie en de expertise van onze klantenservice, die u graag assisteert bij elke stap. Laat ons uw verwachtingen niet alleen tegemoetkomen maar ook overtreffen, met de ervaring die Ormoda sinds 1976 heeft opgebouwd. Welkom bij een wereld van zorgeloze elegantie en onovertroffen service.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Orphelia® 'Cora' Dames Zilver 925 925 Oorknoppen - Zilverkleurig ZO-7087
Orphelia® 'Cora' Dames Zilver 925 925 Oorknoppen - Zilverkleurig ZO-7087