Aandacht! Bestellingen worden pas op 2 Mei verwerkt.

Ormoda Express! Elke bestelling die wij tegen maandag 21 december ontvangen, garanderen wij u een levering voor Kerstmis!

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia® 'Aurora' Dames Zilver 925 925 Oorhangers - Rosékleurig ZO-7459
SKU ZO-7459

Orphelia® 'Aurora' Dames Zilver 925 925 Oorhangers - Rosékleurig ZO-7459

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

A perfectly finished gem and looked after in every detail
€ 75,00
Availability: Out of stock
SKU ZO-7459

Bancontact

VISA

MasterCard

Klarna

American Express

Beschikbaar in 8 varianten
Specificaties
SKU ZO-7459
EAN 5415190107128
Gewicht 5.30 g
Modelnaam Aurora
Merk Orphelia
Gem Type Zirkonia
Geslacht Vrouwen
Sluiting Vlindersluiting
Edelsteenkleur Wit
Artikelsoort Oorhangers
Lengte 4.5cm
Metaal kleur Rosékleurig
Metaalsoort Zilver
Breedte 1.1cm

Over Orphelia Oorbellen

Orphelia, een merk dat synoniem staat voor elegantie en verfijning, is langzaam uitgegroeid tot een kenmerk van kwaliteit en vakmanschap in de wereld van sieraden. Elk stuk uit hun collectie weerspiegelt aandacht voor detail en een passie voor design die samenkomt in een harmonieuze fusie van stijl en functionaliteit. Met een geschiedenis die getuigt van hun toewijding aan schoonheid en duurzaamheid, profileert Orphelia zich als een toonaangevende naam onder liefhebbers van haute couture-juwelen. De combinatie van moderne technieken met klassieke esthetiek maakt hun collecties tijdloos en aantrekkelijk voor een vrouwelijk publiek dat zoekt naar accessoires die hun persoonlijke stijl benadrukken en verrijken.

Over Orphelia® 'Aurora' Dames Sterling Zilveren Drop Oorbellen - Rose ZO-7459

Verrijk uw sieradencollectie met een toets van klassieke elegantie met de Orphelia 'Aurora' Dames Sterling Zilveren Drop Oorbellen - Rose ZO-7459. Deze prachtige oorbellen weerspiegelen de dichotomie van traditioneel vakmanschap en eigentijdse flair die Orphelia belichaamt. Aurora's ontwerp is geïnspireerd door de delicate balans tussen licht en donker, en de schittering die het brengt met zijn zirconium steentjes symboliseert de eerste lichtstralen die de nacht verdrijven. Deze met zorg geselecteerde zirconium stenen combineren helderheid met duurzaamheid, waardoor u een accessoire krijgt dat net zo praktisch is als het mooi is. De doorschijnende witte gem-steenkleur creëert een verfijnde elegantie die met vele outfits te combineren valt, terwijl het zachte schijnsel van het rosékleurige 925 Sterling zilver de huid met een warme gloed omhult. Met een breedte van 1,1 cm zijn deze oorbellen prominent zonder overweldigend te zijn, en de lengte van 4,5 cm zorgt voor een subtiele dangle die bij elke beweging een vleugje klasse toevoegt. Het Butterfly sluitsysteem garandeert gebruiksgemak en veiligheid, zodat u zich kunt focussen op de momenten die ertoe doen, niet op uw sieraden. Met de hand gemaakt en afgewerkt tot in perfectie, vertegenwoordigt de Aurora-collectie de beloften van Orphelia: betrouwbare kwaliteit en tijdloze schoonheid. Of u nu een zakelijke bijeenkomst bijwoont of een avond uit bent, deze oorbellen geven u altijd een gevoel van zelfverzekerde elegantie.

Koop Orphelia® 'Aurora' Dames Sterling Zilveren Drop Oorbellen - Rose ZO-7459 bij Ormoda

Kies voor Ormoda en geniet van een naadloze winkelervaring die net zo schitterend is als onze producten. Met gratis expresverzending door premium koeriers arriveert uw nieuwe sieraad in stijl en snelheid. Ons vertrouwen in onze producten wordt weerspiegeld in ons aanbod van 30 dagen gratis retourneren, waardoor uw tevredenheid altijd vooropstaat. Daarnaast staan wij volledig achter de kwaliteit van onze collectie en bieden daarom een tweejarige garantie op elk aangekocht stuk. Onze klantenondersteuning, bemand door experts, staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en advies te geven waar nodig. Aangezien we sinds 1976 ervaring hebben in de sieradenbranche, kunt u met vertrouwen winkelen bij Ormoda, wetende dat u een stukje vakmanschap en traditie in huis haalt.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.