Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia® 'Amada' Dames Zilver 925 925 Collier - Zilverkleurig ZH-7075
SKU ZH-7075

Orphelia® 'Amada' Dames Zilver 925 925 Collier - Zilverkleurig ZH-7075

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Beautiful women silver sterling silver 925 chain with pendant-length: 42+3 cm
€ 36,00
Availability: Op Voorraad
SKU ZH-7075
Snel Afrekenen
 

Bancontact

VISA

MasterCard

Klarna

American Express

Levering woensdag, 24 apr,

bestel binnen

Beschikbaar in 8 varianten
Specificaties
SKU ZH-7075
EAN 5415190037364
Gewicht 1.20 g
Modelnaam Amada
Merk Orphelia
Geslacht Vrouwen
Hoogte 2.7cm
Artikelsoort Collier
Lengte 42+3cm
Metaal kleur Zilver
Metaalsoort Zilver 925
Breedte 2cm

Over Orphelia Kettingen

Orphelia staat synoniem voor elegance en tijdloze schoonheid in de wereld van juwelen. Al jarenlang is het merk een begrip als het gaat om hoogwaardige en sierlijke accessoires die het hart van vele vrouwen sneller doen kloppen. Met een onfeilbaar oog voor detail en een passie voor innovatie biedt Orphelia een assortiment aan dat traditionele verfijndheid met hedendaagse trends verenigt. Elk sieraad is een toonbeeld van vakmanschap en stijl, zorgvuldig vervaardigd om niet alleen een accessoire te zijn, maar een deel van uw persoonlijkheid uit te dragen. Het merk heeft zich gewijd aan het creëren van stukken die niet alleen vandaag de dag worden gekoesterd, maar ook generaties lang als erfstuk kunnen dienen. Orphelia gelooft dat elke vrouw uniek is en verdient om haar eigen verhaal te vertellen door middel van de juwelen die ze draagt.

Over Orphelia® 'Amada' Dames Sterling Zilveren Ketting met Hanger - Zilver ZH-7075

Ontdek de ware essentie van finesse met de Orphelia® 'Amada' Dames Sterling Zilveren Ketting met Hanger - Zilver ZH-7075. Een schitterende aanvulling op iedere persoonlijke collectie, deze ketting straalt een subtiele elegantie uit die de drager laat schitteren bij elke gelegenheid. De ketting beslaat een legering van 925 Sterling Zilver, wat zorgt voor een tijdloze glans en duurzaamheid die de tand des tijds zal doorstaan. De charmante hanger, met afmetingen van 2.7cm in hoogte en 2cm in diameter, valt op door zijn verfijnde design en zorgvuldige afwerking. Door de lengte van 42+3cm past deze ketting moeiteloos bij verschillende halslijnen, van elegante boothals tot een stoere V-hals. De kwalitatieve kreeftenklauwsluiting zorgt voor een veilige en comfortabele pasvorm, zodat u de hele dag zonder zorgen kunt stralen. Dit sieraad is meer dan een accessoire; het is een belichaming van klasse en vrouwelijke charme, gemaakt om te inspireren en te complimenteren met iedere stijl die u kiest te dragen.

Koop Orphelia® 'Amada' Dames Sterling Zilveren Ketting met Hanger - Zilver ZH-7075 bij Ormoda

Ormoda, met een rijke ervaring sinds 1976, begrijpt wat haar klanten zoeken en stelt alles in het werk om een onberispelijke service te leveren. Wanneer u kiest voor Ormoda, profiteert u van gratis expressverzending met premium koeriers, waardoor uw nieuwe pronkstukken snel en veilig arriveren. Mocht het sieraad toch niet geheel naar wens zijn, dan kunt u binnen 30 dagen kosteloos retourneren. Uw aankoop is een investering die beschermd wordt door een tweejarige garantie en voor al uw vragen staat onze deskundige klantenservice met raad en daad voor u klaar. Ormoda viert de vrouw en haar individuele stijl met een service die net zo verfijnd is als onze collectie.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Orphelia® 'Amada' Dames Zilver 925 925 Collier - Zilverkleurig ZH-7075
Orphelia® 'Amada' Dames Zilver 925 925 Collier - Zilverkleurig ZH-7075