Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia® 'Amabella' Dames Zilver 925 925 Oorhangers - Zilverkleurig ZO-7098
SKU ZO-7098

Orphelia® 'Amabella' Dames Zilver 925 925 Oorhangers - Zilverkleurig ZO-7098

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

€ 79,00
Availability: Op Voorraad
SKU ZO-7098
Snel Afrekenen
 

Bancontact

VISA

MasterCard

Klarna

American Express

Levering dinsdag, 23 apr,

bestel binnen

Beschikbaar in 4 varianten
Specificaties
SKU ZO-7098
EAN 5415190038637
Gewicht 4.60 g
Modelnaam Amabella
Merk Orphelia
Geslacht Vrouwen
Sluiting Haak
Edelsteenkleur Wit
Artikelsoort Oorhangers
Lengte 3.5cm
Metaal kleur Zilver
Metaalsoort Zilver 925
Breedte 2cm

Over Orphelia Oorbellen

Orphelia, een naam die synoniem staat voor finesse en tijdloze elegantie, cultiveert de kunst van sieraden met de finesse die vrouwen overal aanspreekt. Met een exclusieve focus op dameshorloges en -juwelen, definieert Orphelia de balans tussen professioneel vakmanschap en vrouwelijke flair. Elke creatie vertelt een verhaal van traditie verweven met modern ontwerp, omarmt individuele expressie en viert de unieke schoonheid van de drager. Orphelia’s streven naar perfectie en detail is onmiskenbaar; elk sieraad wordt een persoonlijke schat, verankerd in een erfgoed van voortreffelijkheid en verfijning.

Over Orphelia 'Amabella' Dames Sterling Zilveren Drop Oorbellen - Zilver ZO-7098

Ontdek de schittering van de Orphelia 'Amabella' Dames Sterling Zilveren Drop Oorbellen, waar elke contour is ontworpen met de moderne vrouw in gedachten. De 'Amabella' oorbellen, vloeiend in zilveren tinten, vertalen klassieke esthetiek naar een hedendaags sieraad dat moeiteloos elegantie toevoegt aan elke outfit. Met een sierlijke lengte van 3,5cm en een verfijnde breedte van 2cm zijn deze oorbellen perfect geproportioneerd om de aandacht te trekken zonder te overheersen. De haak-sluiting biedt zowel comfort als gemak voor de vrouw die onderweg is, terwijl de schitterende zirkonium edelstenen, helder als de maan, keer op keer voor een onmiskenbare fonkeling zorgen. Vervaardigd uit 925 Sterling Zilver, belichaamt het 'Amabella' ontwerp de kern van wat Orphelia vrouwen wil bieden: sieraden die duurzaamheid met delicatesse balanceren, en die de natuurlijke charme van de drager versterken.

Koop Orphelia 'Amabella' Dames Sterling Zilveren Drop Oorbellen - Zilver ZO-7098 bij Ormoda

Ormoda waardeert de vrouw die verfijning zoekt in elke facet van haar leven, inclusief haar winkelervaring. Dat begint met het aanbieden van gratis express verzending via premium koeriers, zodat uw nieuwste schatten in stijl en op tijd arriveren. Het comfort van een 30-dagen gratis retourbeleid stelt u in staat om uw aankoop in uw eigen omgeving te bewonderen en te ervaren. Mocht u behoefte hebben aan assistentie, dan staat onze deskundige klantenondersteuning klaar om u met daad en raad bij te staan. Wij bieden een uitgebreide tweejarige garantie, omdat wij geloven in de kwaliteit van onze producten. En met ervaring die teruggaat tot 1976, is Ormoda niet alleen een pionier, maar ook een vertrouwde naam in de wereld van luxe horloges en sieraden.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Orphelia® 'Amabella' Dames Zilver 925 925 Oorhangers - Zilverkleurig ZO-7098
Orphelia® 'Amabella' Dames Zilver 925 925 Oorhangers - Zilverkleurig ZO-7098